Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Zwangere Pamela zet scheiding door'

Shownieuws

Pamela Anderson is zwanger van haar man Rick Salomon, maar heeft besloten de scheiding toch door te zetten. Het paar trouwde in oktober in Las Vegas.

Pamela Anderson mag dan zwanger zijn van haar man Rick Salomon, ze is vastbesloten van hem te scheiden. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Het stel trouwde in oktober in Las Vegas, maar twee maanden later zag de 40-jarige Pamela het huwelijk niet meer zitten en vroeg een scheiding aan.

Bronnen onthullen aan TMZ dat de blonde seksbom de zwangerschap geen reden vindt om bij haar echtgenoot te blijven. Gefluisterd wordt dat ze alleen met Salomon is getrouwd om ex-man Tommy Lee jaloers te maken. Hij zou nog altijd haar grote liefde zijn.

Salomon schrijft het 'belachelijke gedrag' van zijn vrouw toe aan de zwangerschap, zo zei hij tegen vrienden. Ook hoopt hij dat ze snel weer bij zinnen is en op haar beslissing terugkomt.

In het dagboek dat Anderson bijhoudt op haar website heeft ze donderdag één woordje geplaatst: nee. Onduidelijk is of ze daarmee bedoelt dat ze niet zwanger is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen