Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie Spears woest op Dr. Phil

Shownieuws

De familie van Britney Spears is woest op Dr. Phil. De tv-psycholoog zou het vertrouwen van de familie schaden door tegen de pers een boekje open te doen.

De familie van Britney Spears is woest op Dr. Phil. De tv-psycholoog heeft het vertrouwen van de familie geschaad door tegenover de pers een boekje open te doen over de mentale toestand van de zangeres. Dat vertelde Lou Taylor, de manager van moeder Lynne en zusje Jamie Lynn Spears, woensdag in het Amerikaanse nieuwsprogramma Today.

Dr. Phil McGraw bracht zaterdag op verzoek van de familie een bezoek aan Britney in het ziekenhuis in Los Angeles. De zangeres werd daar donderdagnacht opgenomen met een vermeende zenuwinzinking. "Mijn ontmoeting met Britney en een aantal van haar familieleden heeft me ervan overtuigd dat ze dringend medische en psychologische hulp nodig heeft", liet hij na afloop aan de pers weten.

De familie is boos op de uitlatingen van Dr. Phil. "Wat er mis is met die uitspraak, is dat hij hem deed", zegt Taylor. "De familie vroeg hem in vertrouwen om steun, niet om verklaringen aan de pers te doen."

McGraw zei zaterdag dat hij deze week een show zou wijden aan de problemen van Britney. "De familie had al laten weten zo'n show niet te willen", vertelt Taylor. "Het zou te schadelijk zijn voor de situatie." Dr. Phil, die later terugkwam op zijn voorgenomen show, zou door zijn uitlatingen de relatie tussen Lynne, Jamie Lynne en Britney verder hebben bemoeilijkt.

De popprinses mocht zaterdag het ziekenhuis weer verlaten. Haar laatste voogdijrechten over haar twee zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) zijn haar ontnomen. Ook werd Britney de afgelopen vijf dagen de omgang met haar ex-man Kevin Federline, die de volledige voogdij heeft, ontzegd. Ze moest ten minste dertig meter bij haar voormalige geliefde uit de buurt blijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen