Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Youp van 't Hek verkoopt bed voor goed doel

Shownieuws

Youp van 't Hek heeft het bed uit zijn voorstelling 'Schreeuwstorm' te koop aangeboden. De opbrengst gaat naar een waterproject van 3FM Serious Request.

Wie altijd al tussen de lakens van Youp van 't Hek heeft willen liggen, ziet zijn kans nu schoon. De cabaretier heeft het bed uit zijn laatste voorstelling 'Schreeuwstorm' ter veiling aangeboden voor 3FM Serious Request. Het bed is ontworpen door meubelgoeroe Piet Hein Eek. Van 't Hek vindt dat de slaapplek minstens 2500 euro moet opleveren en heeft daarom zelf als eerste dat bod gedaan.

De cabaretier is niet de enige BN'er die de actie in het Glazen Huis steunt, die bedoeld is om geld in te zamelen voor een waterproject van het Rode Kruis. Zo kan geboden worden op een halfuur stand-upcomedy van Javier Guzman en huiskamerconcerten van onder meer Moke, Krezip, Stevie Ann en Ali B. Ook doen dj's Giel Beelen en Sander Lantinga tegen betaling rare klusjes en ontwierp Marlies Dekkers twee rugzakken voor de online veiling.

Afgelopen nacht sliep Albert Verlinde een nachtje in het Glazen Huis. Verder kan geboden worden op een minuut bellen met prins Willem-Alexander, kwamen de mannen achter Koefnoen langs en gaf Di-rect een concert.

3FM-dj's Gerard Ekdom, Rob Stenders en Michiel Veensta laten zich in totaal zes dagen opsluiten in het Glazen Huis op het Plein in Den Haag. Gedurende die dagen eten ze niets en draaien ze voortdurend verzoekplaatjes. Op kerstavond mogen ze het huis verlaten en wordt bekend hoeveel geld is ingezameld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen