Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roxeanne Hazes leent stem aan eekhoorn

Shownieuws

Met haar ronde wangen heeft Roxeanne Hazes wel iets weg van een chipmunk. De zangeres leent haar stem aan een knaagdiertje in de film 'Alvin and the Chipmunks'.

Roxeanne Hazes leent stem aan eekhoorn

Met haar appelronde wangetjes heeft Roxeanne Hazes wel iets weg van een Amerikaanse chipmunk, ook wel bekend als de wangzakeekhoorn. De 14-jarige dochter van André Hazes leent haar stem dan ook aan het knaagdiertje Gail, in de film 'Alvin and the Chipmunks'. Dat maakte producent Twentieth Century Fox donderdag bekend.

Ook Nicolette van Dam, Thomas Berge, Sipke Jan Bousema en Levi van Kempen hebben stemmetjes ingesproken van eekhoorns in de tekenfilm. 'Alvin and the chipmunks' is geïnspireerd op het getekende trio, dat sinds 1959 vele albums en singles heeft uitgebracht. De drie eekhoorns stonden bekend om hun snelle, hoge stemmetjes.

Ook schitterden Alvin, Simon en Theodore in vele tekenfilmversies die ook op de Nederlandse televisie te zien waren. De speelfilm is een mengeling van zogenoemde live-action en computeranimaties. Het verhaal draait om de aan lager wal geraakte muziekproducent Dave, gespeeld door Jason Lee, die hulp krijgt van drie muzikale eekhoorns.

'Alvin and the chipmunks' draait vanaf 6 februari in de bioscoop. De kinderfilm zal alleen in Nederlandse versie te zien zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen