Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Edwin Evers gaat sjoelen met Linda de Mol

Shownieuws

Edwin Evers gaat maandag in zijn radioshow op Radio 538 sjoelen met Linda de Mol. Ook Paul de Leeuw en Geer doen die week mee aan Sjoeling Wizz the Stars.

Edwin Evers gaat maandag in zijn radioshow op Radio 538 sjoelen met Linda de Mol. Ook Anita Witzier, Albert Verlinde, Paul de Leeuw en Gerard Joling doen volgende week mee aan Sjoeling Wizz the Stars. De sterren komen niet alleen om te sjoelen, ze blikken ook met Evers terug op het afgelopen jaar.

Paul de Leeuw is ervan overtuigd dat hij van alle sterren het beste kan sjoelen en aan het eind van de week als winnaar uit de bus komt. "Wij speelden vroeger thuis altijd spelletjes met de kerst", zei hij donderdag in de ochtendshow Evers Staat Op. "We konden dan kiezen tussen klaverjassen en sjoelen en rondom was er een koud buffet. Dat kan ik donderdag zeker niet verwachten bij jullie hè?"

Ook vertelde De Leeuw dat zijn show Mooi! Weer de Leeuw van aanstaande zaterdag een ode is aan de dit jaar overleden Majoor Bosshardt, met wie hij goed bevriend was.

Sjoeling Wizz the Stars op Radio 538 duurt van maandag tot en met vrijdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen