Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sabotage deert Miss Puerto Rico niet

Shownieuws

De winnares van de Miss Puerto Rico-verkiezing was het slachtoffer van sabotage. Haar kleding werd voor de verkiezing ondergespoten met pepperspray.

(Novum/AP) - De winnares van de Miss Puerto Rico-verkiezing was het slachtoffer van een poging tot sabotage. Haar kleding werd voorafgaand aan de verkiezing ondergespoten met pepperspray, zo blijkt uit onderzoek van de politie in Puerto Rico. Ingrid Marie Rivera beweerde meteen na de verkiezing al dat iemand had geprobeerd haar op een zijspoor te zetten, maar ze werd in eerste instantie niet geloofd.

De sabotagepoging mislukte, want de schoonheid verbeet de jeuk en pijn en paradeerde langs jury en tv-camera's. Toen ze van het podium af kwam, trok ze haar kleren uit en legde ijszakken op haar gezwollen lichaam en gezicht. Haar doorzettingsvermogen betaalde zich uit. Ze won de verkiezing.

De verdachte is een vrijwillige kracht in de organisatie van de schoonheidswedstrijd, liet de politie doorschemeren. De politie presenteert haar bevindingen aan het Openbaar Ministerie, dat moet besluiten of de verdachte wordt aangeklaagd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen