Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man Eva Longoria klaagt website aan wegens smaad

Shownieuws

Tony Parker, de man van actrice Eva Longoria, heeft entertainmentwebsite X17online aangeklaagd wegens smaad. De site stelde dat hij is vreemdgegaan.

(Novum/AP) - Tony Parker, de man van actrice Eva Longoria, heeft entertainmentwebsite X17online aangeklaagd wegens smaad. Volgens de basketballer heeft de site valse geruchten verspreid over de buitenechtelijke affaire die hij zou hebben gehad met een Frans model. Parker eist een schadevergoeding van 28 miljoen euro.

In zijn aanklacht wijst de 25-jarige sporter erop dat de website nooit contact heeft gezocht met hem, zijn vrouw of hun woordvoerders om het verhaal te verifiëren. Hij ontkent het fotomodel überhaupt te kennen.

X17online meende vorig week zeker te weten dat Parker op zijn huwelijksdag heeft kennisgemaakt met deze Alexandra Paressant, die aan hem zou zijn voorgesteld door voetballer Thierry Henry. Seksueel getinte sms'jes en telefoontjes waren het gevolg, schreef de website. Deze zouden tot een ontmoeting hebben geleid in een hotel in Parijs. Daar zouden ze meerdere malen seks hebben gehad.

De 32-jarige Longoria, bekend uit Desperate Housewives, trouwde in juli met Parker. In een reactie liet ze weten dat hij vooralsnog niets anders is geweest dan de ideale echtgenoot.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen