Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man Eva Longoria overweegt gang naar rechter

Shownieuws

Tony Parker ontkent een affaire met een Frans model. "We ondernemen stappen tegen iedereen die valse beschuldigingen doet", zegt zijn advocaat.

Basketballer Tony Parker wil de mensen die beweren dat hij een buitenechtelijke affaire heeft gehad voor de rechter slepen. "We gaan stappen ondernemen tegen iedereen die valse beschuldigingen doet", zegt zijn advocaat tegen het Amerikaanse tijdschrift People. De echtgenoot van Eva Longoria ontkent dat hij ooit heeft kennisgemaakt met het Franse model Alexandra Paressant, laat staan dat hij een affaire met haar heeft gehad.

Vorige week staken geruchten de kop op dat de NBA-speler zijn vrouw zou bedriegen met het fotomodel, dat overigens sprekend lijkt op de 'Desperate Housewife'. De 25-jarige Parker zou de vrouw voor het eerst hebben gezien op zijn huwelijksdag, die op 7 juli plaatsvond in Parijs. Het contact zou zijn verlopen via een gezamenlijke vriend, voetballer Thierry Henry. Na het uitwisselen van seksueel getinte sms'jes en telefoongesprekken zouden de basketballer en het model elkaar op 29 september hebben ontmoet in een hotel in Parijs. Daar zouden ze vele malen het bed hebben gedeeld.

De van oorsprong Franse Parker, die voor de San Antonio Spurs speelt, liet eerder via de pers weten van zijn vrouw te houden en nooit gelukkiger te zijn geweest. De 32-jarige Longoria voegde eraan toe dat Tony 'de ideale echtgenoot' is. Vorige week werd het echtpaar meermaals hand in hand gefotografeerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen