Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opvoedboek moeder Spears voorlopig van de baan

Shownieuws

Het opvoedboek van Lynne Spears is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Woensdag werd bekend dat haar jongste dochter, de 16-jarige Jamie Lynn, zwanger is.

Het opvoedboek van Lynne Spears is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dat zei de uitgever van de moeder van Britney en Jamie Lynn Spears tegen het Amerikaanse tijdschrift People. In 'Pop culture mom: a real story of fame and family in a tabloid world', dat op 11 mei -moederdag- zou verschijnen, doet Lynne uit de doeken hoe het is om kinderen groot te brengen in de schijnwerpers van de media.

Woensdag werd bekend dat de 16-jarige Jamie Lynn, de acterende jongste dochter van het gezin Spears, drie maanden zwanger is van haar 19-jarige vriendje Casey Aldridge. Een woordvoerder van de uitgeverij wilde niet ingaan op de vraag of het uitstel van het opvoedboek hiermee iets te maken heeft. "We staan achter Lynne in deze moeilijke periode en begrijpen dat ze tijd nodig heeft met haar familie."

Tot dusver leek Britney het grootste zorgenkind van moeder Lynne, die behalve de twee meisjes ook nog zoon Bryan (30) op de wereld zette. De 26-jarige Britney verloor onlangs de voorlopige voogdij over haar twee zoontjes wegens haar onverantwoordelijke gedrag.

Een vriend van de familie vertelt aan People dat Jamie Lynn haar zus niet had ingelicht over haar zwangerschap. Britney zou er via de media van hebben gehoord. Volgens de bron hebben de zusjes geen ruzie, maar hebben de media-adviseurs van Jamie Lynn haar aangeraden afstand te houden van haar grote zus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen