Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Hasselhoff bereikt akkoord met ex-vrouw

Shownieuws

David Hasselhoff en zijn ex hebben een akkoord bereikt over de afwikkeling van de scheiding. Wat de voorwaarden zijn, wil de advocaat van David niet zeggen.

(Novum/AP) - David Hasselhoff en zijn ex-vrouw Pamela Bach hebben een akkoord bereikt over de afwikkeling van de scheiding. "David is blij dat hij de zaak nu achter zich kan laten", zegt de advocaat van de Baywatch-ster. "Hij wil doorgaan met zijn leven."

Welke afspraken het voormalige koppel heeft gemaakt, wil de advocaat niet zeggen. Wel laat hij los dat de voogdijregeling is herzien en dat Pamela van David in hun huis in Los Angeles mag blijven wonen tot het verkocht is. David, die elders woont, had sinds juni de volledige voogdij over hun twee tienerdochters.

De 55-jarige Hasselhoff en de 44-jarige Bach gingen vorig jaar augustus uit elkaar na een huwelijk van zestien jaar. Na de breuk maakten de twee elkaar zwart in de pers. Zo beschuldigde Bach haar ex van mishandeling van haar en hun dochters Taylor (17) en Hayley (15). 'The Hoff', die in oktober nog een terugval had in zijn alcoholverslaving, beweerde dat Pamela verslaafd is aan cocaïne.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen