Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tienerzusje Britney Spears zwanger

Shownieuws

Jamie Lynn Spears, het 16-jarige zusje van Britney, is zwanger. Dat onthult het tienermeisje aan het tijdschrift OK! De vader is haar vriendje Casey Aldridge.

(Novum/AP) - Jamie Lynn Spears, het 16-jarige zusje van Britney Spears, is in verwachting. Dat onthult het tienermeisje aan het Amerikaanse tijdschrift OK! De vader is haar vriendje Casey Aldridge, met wie de blondine sinds haar middelbare schooltijd samen is. Het sterretje uit de kinderserie Zoey 101 is drie maanden zwanger.

Toen Jamie Lynn het ontdekte, ging er een schok door haar heen. "Toen ik de uitslag kreeg van de dokter, hield ik het twee weken voor mezelf en vertelde het aan niemand", stelt ze. "Ik moest zelf bedenken wat ik wilde doen voordat ik me zou laten beïnvloeden door de mening van iemand anders. Ik was bang, maar ik moest doen wat voor mij het juiste was."

Haar moeder Lynne, die al oma is van de twee zoontjes van Britney, kreeg het nieuws vorige maand te horen, net voor Thanksgiving. "Ze was erg overstuur omdat ze het totaal niet had verwacht", zegt Jamie Lynn. "Na een week had ze de tijd gehad om het te verwerken en steunde ze me onvoorwaardelijk."

Jamie Lynn wil haar kindje opvoeden in Louisiana, waar ze zelf geboren is, zodat het kindje 'een normaal gezinsleven kan hebben'. De zoontjes van haar zus Britney, Sean Preston (2) en Jayden James (1), werden onlangs bij hun moeder weggehaald, nadat hun vader Kevin Federline een voogdijzaak tegen zijn ex-vrouw was begonnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen