Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse verhoord en vrijgelaten

Shownieuws

De Britse politie heeft dinsdag Amy Winehouse ondervraagd over een zaak waarin haar man is betrokken. Die zou een barman hebben mishandeld.

(Novum/AP) - De Britse politie heeft dinsdag Amy Winehouse ondervraagd over haar aandeel in een zaak waarin haar echtgenoot Blake Fielder-Civil wordt verdacht van belemmering van de rechtsgang. Zij werd zoals in Engeland gebruikelijk is tijdens het verhoor onder arrest geplaatst, maar uiteindelijk mocht de 24-jarige artieste weer vertrekken zonder dat haar iets ten laste werd gelegd, zo heeft de publiciteitsagent van Winehouse meegedeeld.

Winehouse was voor het verhoor op het politiebureau ontboden. De politie bevestigde dat een 24-jarige persoon tijdens een verblijf op het bureau in verband met een onderzoek naar belemmering van de rechtsgang was gearresteerd, maar wilde niet zeggen om wie het ging.

De met drank en drugs worstelende zangeres zegde onlangs op doktersadvies al haar optredens voor de rest van het jaar af. Haar echtgenoot zit sinds vorige maand vast. Hij wordt ervan verdacht in juni een barman te hebben mishandeld en zou in die zaak een getuige onder druk hebben gezet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen