Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Federline wil video Britney van showbizzsite

Shownieuws

Showbizzwebsite TMZ is gedagvaard door Kevin Federline. De ex van Britney Spears wil een video van Brit gebruiken in de voogdijzaak waarin zij verwikkeld zijn.

Showbizzwebsite TMZ is gedagvaard door Kevin Federline. De ex-man van Britney Spears wil een door de site gemaakte video van de zangeres gebruiken in de voogdijzaak waarin zij verwikkeld zijn.

In het filmpje is te zien hoe Brit laat woensdagnacht door Los Angeles reed in haar witte sportwagen. De ochtend daarop kwam ze echter niet opdagen voor een getuigenis omdat ze een paniekaanval zou hebben gekregen.

Ze zou in paniek zijn geraakt bij de aanblik van de hordes paparazzi die haar huis omsingelden. Op de beelden van TMZ is echter te zien dat ze er vrolijk op los babbelt met de fotografen die haar woensdagnacht door Los Angeles volgden.

De advocaat van Federline stelde vorige week na het zien van de beelden dat hij nog voor de volgende zitting in de voogdijzaak op 23 januari een sanctieverzoek zou indienen wegens minachting van de rechtbank. Volgens TMZ wil hij voorkomen dat Britney, die in november de gedeelde voogdij over haar zoontjes kwijtraakte, in januari weer meer verantwoordelijkheden als moeder krijgt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen