Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rihanna blijft relatie met Josh Hartnett ontkennen

Shownieuws

Rihanna ontkent weer geruchten over een affaire met Josh Hartnett. "Ik ging naar een club en hij kwam ook. Uit het niets zeiden mensen dat ze ons zagen zoenen."

(Novum/AP) - Rihanna heeft geruchten over een liefdesaffaire met acteur Josh Hartnett opnieuw ontkend. Direct nadat ze in oktober samen in een club waren gezien, trachtten de vermeende tortelduifjes de geruchten al in de kiem te smoren.

In het blad Allure geeft Rihanna nu tekst en uitleg. "Het zit als volgt: onze managers kennen elkaar. Ik ging naar een club in New York, en hij kwam langs. Uit het niets zeiden mensen de volgende dag dat ze ons hadden zien zoenen en knuffelen."

Echt erg vindt de 19-jarige zangeres de roddels overigens niet. "Het is wel een lekker ding hè?" Daarnaast is ze er wel aan gewend gekoppeld te worden aan beroemde mannen. Zo zou ze ook iets moois hebben gehad met acteur Shea LaBeouf en rapgigant Jay-Z, haar baas bij platenlabel Def Jam.

Jay-Z is ook de vriend van Beyoncé. Over haar relatie tot de zangeres laat Rihanna weten dat ze geen goede vriendinnen zijn. "Zij is Beyoncé en ik ben de nieuwe protegee van Jay-Z. Als we elkaar zien, zeggen we hoi. We zijn geen vijanden, maar ook geen vrienden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen