Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson gaat toch niet scheiden

Shownieuws

Slecht nieuws voor de mannen: Pamela Anderson gaat toch niet scheiden. De babe heeft zich verzoend met man Rick Salomon, met wie ze twee maanden getrouwd is.

Slechts drie dagen nadat ze officieel een echtscheiding aanvroeg, heeft Pamela Anderson besloten toch maar getrouwd te blijven met Rick Salomon. Vrijdag gaf de voormalige Baywatch-ster nog aan dat ze wegens onoverkomelijke meningsverschillen niet bij hem wenste te blijven.

Twee maanden geleden gaf de 40-jarige blondine in Las Vegas haar jawoord aan Salomon. De 39-jarige pokerspeler is vooral bekend van de seksfilm die hij in 2003 met zijn toenmalige liefje Paris Hilton maakte, en onder de titel 'One night in Paris' uitbracht. Ook was hij eerder getrouwd met actrices Shannen Doherty en Elizabeth Daily.

Volgens entertainmentwebsite TMZ zouden Pamela en Rick flinke ruzie hebben gehad, maar zich inmiddels weer hebben verzoend. Ook bemachtigde de site een foto van het afgelopen weekeind, waarop het stel aan het winkelen is.

In het dagboek dat Pamela op haar site bijhoudt, bevestigt ze de hereniging. "We zijn het aan het goedmaken", schrijft ze daarop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen