Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matthew McConaughey haalt gezicht open

Shownieuws

Matthew McConaughey is gewond geraakt tijdens een training voor zijn nieuwe vechtfilm 'The grackle'. De sexy acteur heeft zijn gezicht opengehaald.

(Novum/AP) - Matthew McConaughey is gewond geraakt tijdens een training voor zijn nieuwe vechtfilm 'The grackle'. De acteur, die in 2005 door het blad People werd verkozen tot meest sexy man ter wereld, heeft zijn gezicht opengehaald.

McConaughey staat bekend om zijn fascinatie voor extreme sporten. Volgens zijn manager raakte de blonde acteur gewond tijdens het beoefenen van een vechttechniek die gebruikt wordt tijdens het populaire Amerikaanse vechtsportevenement Ultimate Fighting Championship. De entertainmentsite X17 heeft foto's bemachtigd waarop te zien is dat McConaughey nu een lapje over zijn linkeroog draagt.

De 38-jarige acteur speelde in onder meer 'Failure to launch', 'A time to kill' en 'Sahara'. Ook is hij fameus om zijn liefdesaffaires met Penélope Cruz en Sandra Bullock. Zijn volgende project op het witte doek is de komedie 'Fool's gold', met Kate Hudson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen