Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok keert terug naar huis met Magic Show

Shownieuws

Hans Klok komt met The Beauty of Magic naar Europa. Van maart tot september staat hij met 125 voorstellingen van de Amerikaanse show in Duitsland en Nederland.

Hans Klok komt met zijn show The Beauty of Magic naar Europa. Van eind maart tot eind september volgend jaar staat hij met 125 voorstellingen van zijn show uit Las Vegas in theaters in onder meer Duitsland en Nederland.

De Europese fans van Klok moeten het helaas wel stellen zonder Pamela Anderson, die de illusionist met de wapperende haren bijstond in zijn Amerikaanse shows. Op zijn nieuwe tournee gaat de blondine niet mee.

Wel gaat Klok na zijn Europese avontuur mogelijk weer terug naar de Verenigde Staten. Zijn Amerikaanse agent bekijkt momenteel alle aanbiedingen en beslist samen met Klok binnen een paar maanden of en hoe de illusionist gaat toeren door Amerika. Ook heeft Klok vergevorderde plannen voor shows in Azië en het Midden-Oosten.

Klok stond dit jaar 27 weken lang met zijn show met Pamela Anderson in het Planet Hollywood Resort and Casino in Las Vegas. Het was de grote droom van de blonde magiër om een show in Las Vegas te brengen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen