Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden dvd voor De Lama's

Shownieuws

De dvd 'De allerslechtste aller tijden' van het BNN-programma De Lama's heeft de gouden status bereikt. Er zijn veertigduizend exemplaren van verkocht.

De dvd 'De allerslechtste aller tijden' van het BNN-programma De Lama's heeft de gouden status bereikt. Van het schijfje met de hoogtepunten van het afgelopen seizoen zijn ruim veertigduizend exemplaren verkocht.

De Lama's, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Ruben Nicolaï en Jeroen van Koningsbrugge, kregen de gouden dvd maandagmiddag uitgereikt in de Coen en Sander Show op 3FM. Daar stelden de mannen de dvd onmiddellijk beschikbaar voor 3FM Serious Request, dat vanaf woensdag geld inzamelt voor schoon drinkwater.

Op de dvd staan onder meer de theatershow in Carré, Lama-Karaoke en de kerstshow 2006. Uiteraard ontbreken klassieke programmaonderdelen als het Moordspel en Verboden te Lachen niet. Ook de meeste legendarische gastoptredens, met onder anderen Ellemieke Vermolen, Matthijs van Nieuwkerk en Gordon, zijn vastgelegd. Bijzonder is ook dat de dvd ondertiteld is voor doven en slechthorenden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen