Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cecile is winnaar Holland's Next Top Model

Shownieuws

Cecile Sinclair uit Middelburg is de winnares van het programma Holland's Next Top Model. Ze versloeg in de finale Kassandra Schreuder en Carmen Klaassen.

De roodharige Cecile Sinclair uit Middelburg is de winnares van het programma Holland's Next Top Model. Ze versloeg maandag in de finale Kassandra Schreuder en Carmen Klaassen. Het RTL 5-programma werd live uitgezonden vanuit de Lichtfabriek in Haarlem. Het modespektakel werd gepresenteerd door Daphne Deckers en opgeluisterd door een optreden van Sugababes.

De drie finalisten, overgebleven uit twaalf kandidates, moesten zowel de stemmende kijker imponeren als een vakjury, wat Cecile met gemak lukte. De jury bestond dit jaar uit voormalig model Rosalie van Breemen, hoofdredacteur van Glamour Karin Swerink, catwalkcoach Mariana Verkerk, topfotograaf Philip Riches en Anneriet van Schaijk, directeur van ModelMasters The Agency.

Cecile krijgt een modellencontract van 75 duizend euro bij ModelMasters the Agency, komt op de cover te staan van de Nederlandse glossy Glamour en zal te bewonderen zijn in een reclamecampagne van cosmeticagigant L'Oréal Paris.

De eerste editie van de show werd gewonnen door Sanne Nijhof, inmiddels een veelgevraagd model. Vorig jaar eiste de omstreden Kim Feenstra de titel op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen