Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk van Nes met kinderwens terug na huwelijksreis

Shownieuws

Anouk van Nes is dolblij terug van een actieve huwelijksreis naar Istanbul. De musicalster trouwde in november met regisseur Pieter Athmer. Nu wil ze kinderen.

Anouk van Nes is dolblij teruggekomen van haar huwelijksreis naar Istanbul. De musicalster trouwde eind november met theaterregisseur Pieter Athmer in Hotel Arena in Amsterdam. "De bruiloft was echt ongelofelijk gaaf en overtrof mijn stoutste verwachtingen" vertelt Van Nes glunderend.

Na de huwelijksceremonie ging het nieuwbakken echtpaar meteen op huwelijksreis. Van Nes had geen idee waarheen, maar had het volste vertrouwen dat haar man iets romantisch had georganiseerd. De regisseur 'ontvoerde' de roodharige actrice naar het koude Istanbul, waar hij een actieve vakantie vol cultuur en lekker eten had ingepland. Maar de tortelduifjes hadden ook genoeg tijd om tussen de lakens bij te komen van hun bruiloft. "We hebben natuurlijk flink zitten bijslapen na de bruiloft, we waren er helemaal stuk van", beweert Van Nes met een ondeugende lach op haar gezicht.

De stralende Van Nes verklapt verder een kinderwens te koesteren. "Ik sluit niets uit, maar die wens is er zeker wel, die is er zeker", benadrukt de musicalster.

Van Nes is op het moment bezig met de repetities voor de musical 'Dirty Dancing', die op 9 maart in het Beatrix Theater in Utrecht in première gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen