Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Freriks en Siezen op de planken met verkiezingsshow

Shownieuws

Freriks en Siezen gaan het toneel bestijgen in een theaterproductie met de werktitel 'De grote verkiezingsshow'. De Amerikaanse verkiezingen is het onderwerp.

Philip Freriks en Harmen Siezen gaan het komende theaterseizoen het toneel met elkaar delen in een theaterproductie van Het Zuidelijke Toneel. De voorstelling heeft voorlopig als werktitel 'De grote verkiezingsshow'.

De toneelproductie gaat 18 oktober in première, tijdens het hoogtepunt van de Amerikaanse verkiezingsgekte. De voorstelling gaat dan ook over alles wat samenhangt met diezelfde verkiezingen. Hoe de productie er uiteindelijk uit gaat zien en wat voor rol Freriks en Siezen gaan spelen is nog onduidelijk, aangezien de voorstelling voortdurend aan de actualiteit zal worden aangepast.

Het is overigens niet de eerste keer dat de nieuwslezers te zien zijn in het theater. Freriks stond al eerder op de planken met zijn eigen programma's 'Ik herinner me' en 'Gare du Nord'. Siezen was te zien als verteller in de musical 'Rocky over the rainbow'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen