Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prins bedankt paparazzi met privékiekjes

Shownieuws

Prins Willem-Alexander is blij met de houding van de Argentijnse paparazzi. Hij bedankt de persmuskieten met vijf privéfoto's van zijn dochtertjes.

Prins Willem-Alexander is zo blij met de houding van de Argentijnse paparazzi dat hij de persmuskieten heeft bedankt met vijf privéfoto's van zijn dochtertjes. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft de kiekjes woensdag vrijgegeven. De foto's van Amalia, Alexia en Ariane maakte Willem-Alexander zelf in de omgeving van Villa la Angostura, waar het gezin tijdens de feestdagen zijn vakantie doorbracht.

Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zijn Willem-Alexander, prinses Máxima en hun kroost na de fotosessie in de tuin van de Nederlandse residentie in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires nauwelijks lastig gevallen door opdringerige fotografen.

Geheel vlekkeloos verliep de vakantie niet. Toen het prinselijk paar met zijn jongste dochter Ariane een ziekenhuis in Bariloche bezocht, ging een bodyguard van Willem-Alexander op de vuist met een Argentijnse fotografe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen