Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lekke band voor Britney

Shownieuws

Het geluk lacht Britney de laatste tijd niet toe. De gevallen popprinses werd maandag getroffen door een platte band, waarna ze nog een tijdje bleef doorrijden.

Het geluk lacht Britney Spears de laatste tijd niet toe. De getroebleerde popster, die vorige week onder dwang werd afgevoerd naar het ziekenhuis, werd maandagavond getroffen door een platte band.

De 26-jarige Spears liep de klapband op terwijl ze in haar witte Mercedes door Los Angeles toerde, zo schrijft het Amerikaanse tijdschrift People. Geheel in stijl bleef de verwarde zangeres nog een tijdje doorrijden en vergat ze bovendien de lichten van haar auto aan te zetten.

Uiteindelijk zette de zangeres haar auto neer aan de kant van de weg en kwam de politie ter plaatse. Die stond haar toe haar wagen achter te laten. Een van de fotografen die haar al die tijd hadden achtervolgd gaf haar een lift naar huis.

Britney haalde vorige week het nieuws toen ze haar twee zoontjes, Sean Preston (2) en Jayden James (1), weigerde terug te geven aan haar ex-man Kevin Federline. Pas enkele uren nadat de politie ter plekke was verschenen, stond ze de peuters af en werd ze per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een dag later wees de rechter de volledige voogdij over de kindjes toe aan Federline. Ook werd de zangeres voor onbepaalde tijd het bezoekrecht aan de jongens ontzegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen