Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dr. Phil ziet af van show over Britney

Shownieuws

Tv-psycholoog Dr. Phil ziet af van zijn plannen voor een show over de laatste strubbelingen van Britney Spears. Hij vindt haar huidige toestand 'te heftig'.

Talkshowkoning en tv-psycholoog Dr. Phil McGraw ziet af van zijn plannen voor een één uur durende show over de laatste strubbelingen van Britney Spears. In een verklaring op zijn website laat hij weten de toestand van het losgeslagen popsterretje 'te heftig' te vinden. Mogelijk wordt op een later tijdstip wel aandacht besteed aan haar onstuimige leven.

Dr. Phil is al lange tijd bevriend met de familie Spears. In het bijzonder zijn vrouw Robin is dik met de moeder van Britney, Lynne. Hij zegt de show rond Britney ook af uit respect voor de familie. Daarnaast heeft zij volgens hem juist minder media-aandacht nodig, en niet meer. Maar het allerbelangrijkste is volgens McGraw dat de eens zo onbezorgde popprinses langere tijd in behandeling gaat.

In een brief op de website ETOnline richt Dr. Phil zich, op verzoek van haar familie, direct tot de verwarde zangeres. "Je familie houdt van je. Je mag het dan niet altijd eens zijn met wat ze zeggen, maar ze hielden zelfs van je toen er weinig van je te houden viel. Je hebt twee kinderen en jij bent de enige op de wereld die ze kan beschermen."

De 26-jarige Britney kwam donderdag uitgebreid in het nieuws toen ze in verwarde toestand moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis, nadat ze had geweigerd haar kinderen terug te geven aan ex-man Kevin Federline. Zijn voogdijrechten werden vrijdag meteen uitgebreid, waardoor Britney voorlopig geen zorg meer voor de jongetjes zal dragen. Dr. Phil zocht Britney zaterdag op in het ziekenhuis. Kort daarna mocht ze naar huis omdat ze geen gevaar meer zou vormen voor zichzelf en anderen. Momenteel zou ze zich ophouden in het huis van haar vermeende nieuwe liefde: paparazzo Adnan Ghalib.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen