Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joint is Céline Dion niet geheel onbekend

Shownieuws

Céline Dion heeft welgeteld één keer in haar leven een trek van een joint genomen: in Nederland. "Het was heel grappig en voelde een beetje als vreemdgaan."

Ze mag dan een smetteloze reputatie hebben, Céline Dion heeft wel degelijk eens van de geneugten van een bezoekje aan Nederland geproefd. In een interview met entertainmentsite me-me-me.tv onthult de brave Canadese zangeres dat ze één keer een trekje van een joint heeft genomen. "Dat was in Nederland, want daar mag het."

De 39-jarige Dion vertelt dat ze met een groepje vriendinnen naar een coffeeshop ging. Daar liet ze zich overhalen toch eens een hijsje te nemen. "Er gebeurde niks. Gelukkig stikte ik niet. Ik nam een trekje en riep: oké, ik voel niks. Het was heel grappig en het voelde een beetje als vreemdgaan. Er hadden best paparazzi op de loer kunnen liggen."

Ook bekent Céline dat ze best van een glaasje champagne of een lekker wijntje houdt. Dronken worden overkomt haar ook wel eens, zij het sporadisch. "De laatste keer was op een feestje in een nachtclub. Toen had ik drie tequila's op, dubbele tequilas. Wat was ik toen blij dat ik een chauffeur had om me naar huis te rijden."

In juni komt Céline weer naar Nederland. Naar aanleiding van haar nieuwe album 'Taking chances' doet ze met haar wereldtournee op 2 juni de Amsterdam Arena aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen