Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boer Zoekt Vrouw overtreft zichzelf in kijkcijfers

Shownieuws

De kijkcijfers van Boer Zoekt Vrouw blijven stijgen. Zondag zagen ruim 3,4 miljoen mensen de vierde aflevering. Vorige week keken er 2,9 miljoen.

De kijkcijfers van Boer Zoekt Vrouw blijven stijgen. Zondag zagen ruim 3,4 miljoen mensen de vierde aflevering van het derde seizoen. Daarmee zijn de kijkcijfers van de week daarvoor ruimschoots overtroffen. Toen keken er 2,9 miljoen mensen naar de KRO-datingshow voor boeren. De eerste aflevering trok 2,7 miljoen kijkers.

Nooit eerder werd door zo veel mensen naar het programma gekeken. Ook haalde geen enkel programma op de Nederlandse televisie het hele afgelopen jaar zo'n goed kijkcijfer. Het hoogste kijkcijfer in 2007 was voor een uitzending van het WK allround schaatsen voor heren, waar ruim 3,39 miljoen mensen op inschakelden.

Boer Zoekt Vrouw wordt gepresenteerd door publiekslieveling Yvon Jaspers. Zij volgt de amoureuze perikelen van boerin Agnes en boeren Jan, Henk, Frans en Gerard, die allemaal op zoek zijn naar de ware liefde. In de aflevering van zondag was te zien hoe de overgebleven drie leukste vrouwen en mannen op de boerderijen arriveerden voor een logeerpartij.

Met een kijkersaantal van ruim 3,4 miljoen was Boer Zoekt Vrouw uiteraard ook het best bekeken programma van de dag. Ook goed bekeken was die andere KRO-hit De Reünie (2,7 miljoen kijkers), en zoals gewoonlijk het NOS Journaal van 20.00 uur (2,6 miljoen kijkers).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen