Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Topfotograaf maakt foto Carice voor Vanity Fair

Shownieuws

Carice van Houten staat in de speciale Hollywood-editie van de Amerikaanse glossy Vanity Fair. Topfotograaf Wayne Maser maakt een reportage van haar.

Carice van Houten staat in de speciale Hollywood-editie van de Amerikaanse glossy Vanity Fair. De actrice is momenteel in New York waar topfotograaf Wayne Maser een reportage van haar maakt. Maser legde eerder onder anderen Madonna, Angelina Jolie en Pamela Anderson vast op de gevoelige plaat.

Behalve een foto komt er mogelijk een kort interview met Carice in het blad te staan. Haar manager spreekt dan ook van een 'enorme eer'. Vorig jaar sierden een poedelnaakte Keira Knightley en Scarlett Johansson de cover van de jaarlijkse Hollywood-editie, zoals het maartnummer traditiegetrouw wordt genoemd.

De 31-jarige Van Houten gooide internationaal hoge ogen met haar hoofdrol in 'Zwartboek' van Paul Verhoeven. Sindsdien bemachtigde ze rollen naast Tom Cruise ('Valkyrie'), Leonardo DiCaprio ('Body of lies') en Jude Law ('Repossession mambo'). In Nederland is ze vanaf januari ook te zien in de toneelvoorstelling 'De Gravin van Parma', naast Pierre Bokma.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen