Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sarkozy heeft trouwplannen'

Shownieuws

Nicolas Sarkozy heeft trouwplannen. Volgens een Franse zondagskrant wil de Franse president nog volgende maand in het huwelijk treden met Carla Bruni.

(Novum/AP) - Een huwelijk voor Nicolas Sarkozy en Carla Bruni laat niet lang meer op zich wachten. Volgens de Franse krant Le Journal du Dimanche wil de Franse president nog volgende maand in het huwelijk treden met zijn nieuwe vriendin, voormalig supermodel en zangeres Carla Bruni. Verschillende anonieme bronnen onthullen dat het huwelijk op 8 of 9 februari zou moeten plaatsvinden.

De 52-jarige Sarkozy heeft zijn vriendin naar verluidt vorige maand al verrast met een verlovingsring met een hartvormige roze diamant. Hij kende de 39-jarige Bruni toen bijna een maand.

In december werd de staatsman voor het eerst samen gezien met de Italiaans-Franse Bruni in het pretpark Disneyland Parijs. Kort daarop vertrokken de tortelduifjes naar Egypte, waar ze de kerstdagen doorbrachten. Zaterdag werden de twee gefotografeerd toen ze de historische stad Petra in Jordanië bezochten.

De scheiding tussen 'Sarko' en zijn tweede vrouw Cecilia werd in oktober na een huwelijk van elf jaar uitgesproken. Ze hebben een zoon, Louis (10). Daarvoor was hij getrouwd met Marie. Met haar kreeg Sarkozy twee zoons, Pierre (22) en Jean (20).

Carla Bruni heeft affaires gehad met onder anderen Mick Jagger, Eric Clapton, Donald Trump en Kevin Costner. Ze heeft een zoon, Aurelien (5), die ze kreeg met haar ex Raphaël Enthoven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen