Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Half miljoen kijkers voor Nieuwe Jas Live

Shownieuws

Ruim een half miljoen kijkers hebben zaterdag ingeschakeld op het Avro-programma Nieuwe Jas Live. Dat blijkt uit gegevens van Stichting KijkOnderzoek.

Ruim een half miljoen kijkers hebben zaterdag gekeken naar de eerste aflevering van Nieuwe Jas Live, een muziekprogramma waarin de mooiste Nederlandstalige liedjes van een nieuw jasje worden voorzien. Dat blijkt uit gegevens van Stichting KijkOnderzoek.

Nieuwe Jas Live stond tijdens de eerste aflevering in het teken van de liefde. Tijdens de show zongen onder anderen Karin Bloemen, Chantal Janzen en René Froger nummers als 'Telkens weer', 'Liefs uit Londen' en 'De avond'. Ze werden daarbij begeleid door het Metropole Orkest.

Het Avro-programma, dat wordt gepresenteerd door Nelleke van der Krogt, had te kampen met stevige concurrentie van Theo Maassen, wiens show 'Tegen beter weten in' op hetzelfde tijdstip op Nederland 1 werd getoond. De voorstelling trok bijna 1,7 miljoen kijkers en was daarmee, na het Acht Uur Journaal met ruim twee miljoen kijkers, het best bekeken programma van de zaterdagavond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen