Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears ontslagen uit ziekenhuis

Shownieuws

Britney Spears is weer thuis na haar vermeende zenuwinzinking. De zangeres werd zaterdag uit het ziekenhuis in Los Angeles ontslagen, zo meldt People.

Britney Spears is weer thuis na haar vermeende zenuwinzinking. De zangeres werd zaterdag uit het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles ontslagen, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Jamie Spears, de vader van de verwarde zangeres, zou na het besluit van de artsen om zijn dochter te laten gaan in huilen zijn uitgebarsten. "Hij weet niet wat hij nu moet doen", vertelt een bron.

Spears werd bij haar vertrek vergezeld door Dr. Phil, die door vader Jamie 'een god' wordt genoemd. "Mijn ontmoeting met Britney en een aantal van haar familieleden heeft me ervan overtuigd dat dat ze dringend medische en psychologische hulp nodig heeft", laat de tv-psycholoog in een verklaring weten. Hij zou tegen de vader van de 26-jarige Britney hebben gezegd dat haar ontslag uit het ziekenhuis 'één van de slechtste besluiten was dat artsen hadden kunnen nemen'. Dr Phil maakte bekend dat zijn show woensdag in het teken staat van de problemen van Spears.

Britney was vrijdag wereldwijd in het nieuws toen ze weigerde Sean Preston (2) en Jayden James (1) terug te geven aan haar ex-man Kevin Federline, die de voogdij heeft over de twee jongetjes. Enkele uren nadat de politie was gearriveerd bij haar villa in Beverly Hills werd de verwarde zangeres per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, waar ze code 5150 kreeg, wat inhoudt dat artsen ervan uitgaan dat de patiënt een gevaar vormt voor zichzelf en haar omgeving. Blijkbaar is dat gevaar volgens de artsen inmiddels geweken.

Een rechter in Los Angeles nam het zekere voor het onzekere en bepaalde vrijdag dat de popster haar zoontjes niet meer mag zien. Hij ontnam haar het bezoekrecht en wees de volledige vogdij over de kinderen toe aan Kevin Federline.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen