Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kate Moss had topjaar door Topshop'

Shownieuws

Kate Moss haalde vorig jaar met haar bedrijfje Skate Enterprises een omzet van ruim 6,5 miljoen euro. Dat is te danken aan haar contract met modeketen Topshop.

De keuze van Kate Moss om zelf kleding te ontwerpen heeft haar geen windeieren gelegd. Het topmodel haalde vorig jaar met haar bedrijfje Skate Enterprises een omzet van ruim 6,5 miljoen euro, zo meldt de Britse krant The Daily Mirror. Dit succes kwam vooral door haar contract met de modeketen Topshop.

Een jaar eerder haalde Moss volgens het tabloid met haar bedrijf 3,6 miljoen euro binnen. In dat jaar tekende de 33-jarige schone een miljoenencontract met Topshop. Met de kledinglijn die ze zelf ontwierp boekte ze vervolgens veel succes bij het jonge publiek van de modeketen.

Ruim twee jaar geleden leek het gedaan met de carrière van het veelbesproken model. The Daily Mirror publiceerde toen foto's waarop te zien was hoe Moss cocaïne snoof. Door het schandaal, dat breed werd uitgemeten in de Britse pers, werd ze aan de kant gezet door grote labels als Chanel en Burberry.

Het model krabbelde echter snel weer overeind en schitterde in campagnes van Calvin Klein en Versace. Dit jaar is ze het gezicht van onder meer Donna Karen en Yves Saint Laurent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen