Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britse Gemma Arterton is nieuwe Bondgirl

Shownieuws

Gemma Arterton heeft de eer om het bed in te duiken met James Bond. De Britse nieuwkomer is gecast als Bond girl voor de nieuwste film over de geheim agent.

Gemma Arterton heeft de eer het bed in te duiken met de notoire womanizer James Bond. De Britse nieuwkomer is gecast als Bondgirl voor de nieuwste film over de geheim agent, zo bevestigen filmproducenten Columbia Pictures en MGM aan het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter.

Speculaties over de casting van Arterton deden al geruime tijd de ronde. De 21-jarige schone speelt een personage met de mysterieuze naam Fields. Verdere details over haar rol zijn nog onbekend. Opnamen voor de nieuwe film, die de werktitel 'Bond 22' heeft, gingen onlangs van start in Londen. De film moet in november in de bioscoop te zien zijn.

Arterton heeft nog weinig ervaring met filmrollen. De Britse brunette was vorig jaar te zien in de komedie 'St. Trinian's', waarin ze een kostschoolmeisje speelt.

Net als in de vorige Bond-film, 'Casino royale', is de rol van agent 007 weggelegd voor acteur Daniel Craig. De regie ligt in handen van de Zwitserse filmmaker Marc Forster, die ook 'The kite runner' en 'Monster's ball' regisseerde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen