Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney mag zoontjes niet meer zien

Shownieuws

Britney Spears mag haar zoontjes niet meer zien. De popster, die al eerder de voogdij over de peuters moest afstaan, verloor vrijdag ook haar bezoekrecht.

(Novum/AP) - Britney Spears mag haar zoontjes niet meer zien. De getroebleerde popster, die al eerder voor onbepaalde tijd de voogdij over de peuters moest afstaan, verloor vrijdag ook haar bezoekrecht. Haar ex-man Kevin Federline kreeg gisteren door een rechter in Los Angeles de volledige voogdij toegewezen over Jayden James (1) en Sean Preston (2).

De beslissing kwam niet uit de lucht vallen. Spears weigerde haar zoontjes donderdagavond terug te geven aan hun vader, waarop de politie werd ingeschakeld. Na enkele uren werd de 26-jarige zangeres op een brancard uit haar villa in Beverly Hills gedragen en naar het ziekenhuis gebracht.

Waarom de zangeres naar het Cedars-Sinai Medical Center werd afgevoerd, is vooralsnog onduidelijk. Aangenomen wordt dat Spears ten prooi is gevallen aan een zenuwinzinking. Naar verluidt is ze in het ziekenhuis onder zware bewaking gesteld. Ze heeft de code 5150 gekregen, wat inhoudt dat artsen ervan uitgaan dat de zangeres een gevaar vormt voor zichzelf en haar omgeving.

Anders dan de politie aanvankelijk bekendmaakte, lijkt Spears niet onder invloed te zijn geweest van een narcoticum. "Wij denken dat dat niet het geval was", stelt een woordvoerder van de politie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen