Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok in zijn nopjes met scheiding Pamela

Shownieuws

Hans Klok is blij dat zijn oude assistente Pamela Anderson gaat scheiden van Rick Salomon. "Ik heb nooit veel heil in die man gezien", vertelt de illusionist.

Hans Klok is blij dat Pamela Anderson gaat scheiden van Rick Salomon. Dat zei de illusionist die bij zijn shows in Las Vegas door de blondine werd geassisteerd vrijdag in RTL Boulevard. "Ik heb nooit veel heil in die man gezien. Ik zie hem als iemand die alleen op haar poen uit was."

Vrijdag werd bekend dat Anderson de scheiding van de filmproducent toch doorzet. Medio vorige maand besloot ze een scheiding aan te vragen, om deze beslissing vervolgens een paar dagen later terug te draaien. Op haar website liet ze toen weten het toch te willen proberen met de man, met wie ze amper twee maanden getrouwd was.

Klok denkt dat Pamela alleen maar met Rick is getrouwd om haar ex-man Tommy Lee jaloers te maken. "Ik denk dat Tommy Lee haar grote liefde is", vertelt hij. "Ze wilde hem waarschijnlijk 'teasen' door haar huwelijk met Rick." Pamela scheidde in 1998 van Tommy Lee na een tumultueus huwelijk van drie jaar, waarin ze twee kinderen kregen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen