Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney zwaar bewaakt in ziekenhuis

Shownieuws

Britney Spears wordt in een Amerikaans ziekenhuis vastgehouden onder zware bewaking. Men gaat ervan uit dat ze een gevaar vormt voor zichzelf en haar omgeving.

Britney Spears wordt in het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles vastgehouden onder zware bewaking. Ze heeft de code 5150 gekregen, die inhoudt dat het ziekenhuis ervan uitgaat dat de zangeres een gevaar vormt voor zichzelf en haar omgeving.

De 26-jarige Spears werd donderdagavond in een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. De zangeres, die onder invloed was van een nog onbekende stof, zou eerder op de avond geweigerd hebben haar twee zoontjes af te staan aan hun vader. Kevin Federline heeft momenteel voor onbepaalde tijd de volledige voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1). Britney heeft alleen bezoekrecht omdat ze de verzorging van haar kroost niet zou aankunnen.

De advocaten van Federline hebben volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ vrijdagochtend plaatselijke tijd een zitting ingepland bij de rechtbank in Los Angeles. Volgens de geruchten zouden zij daar een verzoek willen indienen om Spears per direct het bezoekrecht te ontnemen. De jongetjes zijn momenteel bij hun vader, die ze donderdagnacht mee naar huis nam na het incident in de villa van hun moeder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen