Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barrie Stevens jurylid Dancing Queen

Shownieuws

Barrie Stevens gaat deel uitmaken van de jury van het nieuwe SBS-programma Dancing Queen. In de show wordt gezocht naar nieuw vrouwelijk danstalent.

Barrie Stevens gaat deel uitmaken van de jury van het nieuwe SBS-programma Dancing Queen. In de show, die wordt gepresenteerd door Nance, wordt gezocht naar Nederlands nieuwe vrouwelijke danstalent. De deelnemers moeten zich bewijzen in dansstijlen variërend van hiphop tot salsa en jazzdance.

Naast choreograaf en regisseur Stevens neemt ook choreograaf Marc Forno, bekend van zijn scherpe commentaar tijdens 'Sterren dansen op het ijs' en 'So you wannabe a popstar', zitting in de jury. Mariëlle Bokmans van het Holland Show Ballet en musicalster Ivo Chundro completeren de vaste jury.

Zo'n drieduizend kandidaten vertoonden de afgelopen dagen hun kunsten voor de panelleden. Tijdens de eerste twee afleveringen van Dancing Queen, dat vrijdag 1 februari van start gaat op SBS 6, is te zien hoe deze eerste audities zijn verlopen. Vervolgens mogen de beste danstalenten optreden in de wekelijkse live-shows.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen