Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddie Murphy trouwt nogmaals in VS

Shownieuws

Eddie Murphy geeft binnenkort nogmaals zijn jawoord aan Tracey Edmonds. Dat gebeurt in voor de wet in de Verenigde Staten om het huwelijk officieel te maken.

Eddie Murphy geeft binnenkort voor de tweede keer zijn jawoord aan zijn geliefde Tracey Edmonds. Op nieuwjaarsdag deed de acteur dat al op een privé-eiland nabij Bora Bora in de Stille Oceaan, maar hij zal dat in de Verenigde Staten nog een dunnetjes overdoen om het huwelijk officieel te maken. Dat vertelt zijn woordvoerder aan het blad People.

De huwelijksceremonie op Bora Bora was bedoeld om het verliefde stel op spirituele wijze met elkaar te verbinden in aanwezigheid van familie en vrienden, maar in de VS is het geen geldig huwelijk. Zodra de twee terugkeren naar de VS, willen ze uiteraard ook voor de wet trouwen.

De 46-jarige Murphy en de 40-jarige Edmonds, een film- en televisieproducente, leerden elkaar in 2006 kennen en verloofden zich in juli van het jaar daarop. Edmonds was eerder getrouwd met zanger Babyface en Murphy met Nicole Mitchell, met wie hij vijf kinderen heeft. Vorig jaar kreeg de komiek er een dochtertje bij: Angel Iris, van wie Spice Girl Melanie Brown de moeder is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen