Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paparazzi vergallen leven Goldie Hawn in Aspen

Shownieuws

De vrijheid die Goldie Hawn genoot in Aspen is voorgoed voorbij. Wat voorheen een uitvalbasis was voor grote sterren, is nu een vrijplaats voor paparazzi.

(Novum/AP) - Goldie Hawn kan niet gaan skiën in Aspen of lekker relaxen op haar boerderij. De actrice heeft dan te veel last van opdringerige en zelfs agressieve fotografen, zo vertelt ze in de Aspen Times. "Ze hebben ons kleine stadje ontdekt en hun werk gedaan: ons eruit gewerkt."

In het verleden was Aspen, gelegen in de Rocky Mountains in Colorado, een uitvalsbasis voor de grootste sterren van Amerika, die er konden ontsnappen aan de hectiek van hun sterrenbestaan. Hawn en haar vriend Kurt Russell hebben er al 25 jaar een optrekje. Nu denkt de blondine met weemoed terug aan vroeger, toen fotografen nog discreet waren en ze rustig boodschappen kon doen.

Tegenwoordig ziet de actrice zichzelf regelmatig een sprintje trekken of haar auto inspringen om aan de paparazzi te ontkomen. "Ik kan mijn eigen stad niet in. Het is niet eerlijk."

Hawn heeft aan de burgemeester gevraagd iets aan de hachelijke situatie te doen. Die zegt echter geen kans te zien om in te grijpen, uit angst alleen maar meer aandacht te trekken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen