Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wie is de Mol blijft kijkcijferhit voor Avro

Shownieuws

De eerste aflevering van het achtste seizoen van Wie is de Mol werd donderdag bekeken door 1,8 miljoen mensen. De eerste afvaller was Nicolette Kluijver.

De eerste aflevering van het achtste seizoen van Wie is de Mol werd donderdag bekeken door 1,8 miljoen mensen. Daarmee trok het Avro-programma vijfhonderdduizend kijkers meer dan de eerste aflevering van de vorige editie.

Het achtste deel, dat in de zomer werd opgenomen, speelt zich af in Mexico. Daar moeten tien bekende Nederlanders opdrachten uitvoeren om prijzengeld te verzamelen en uiteindelijk de persoon te ontmaskeren die de mol is. Deze mol probeert de opdrachten te saboteren. De BN'ers leggen aan het eind van elke aflevering een test af en wie daarbij het slechtste scoort, wordt op het eerste vliegtuig terug naar Nederland gezet.

De eerste afvaller in de achtste editie van de show was BNN-presentratice Nicolette Kluijver. De negen overgebleven kandidaten zijn Georgina Verbaan, Coen Swijnenberg, Annette van Trigt, Dennis Weening, Edo Brunner, Patrick Martens, Joris Linssen, Regina Romeijn en Dunya Khayame. Over ruim twee maanden is duidelijk wie van hen de mol is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen