Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears afgevoerd in ambulance

Shownieuws

Britney Spears heeft, onder invloed, haar twee kindjes afgestaan. Daarna werd ze om nog onbekende reden afgevoerd met een ambulance.

(Novum/AP) - Britney Spears heeft donderdagavond haar twee kindjes afgestaan, voordat ze in een ambulance werd weggevoerd, onder invloed van een nog onbekende stof. De voormalige popprinses zou eerder hebben geweigerd haar zoontjes terug te geven aan hun vader Kevin Federline, die de voogdij heeft over de peuters.

Politieagenten brachten donderdag enkele uren door bij de villa van Spears. Volgens een woordvoerder van de politie gaf de 26-jarige Spears om 22.50 uur haar kinderen terug. Hij zei eveneens dat ze onder invloed was van een onbekend narcoticum. Hij maakte geen melding van verwondingen.

Op televisiebeelden die met een helikopter zijn genomen is te zien hoe Spears op een brancard wordt weggedragen. Waarheen ze werd vervoerd, is vooralsnog onduidelijk. Bij haar villa in Beverly Hills waren zes politieauto's, een ambulance en een brandweerwagen te zien.

Eerder op de dag kwam de zangeres eindelijk opdagen bij een hoorzitting die was aangevraagd door haar ex-man. Spears werd een kwartier lang ondervraagd door zijn advocaat. Federline begon vorig jaar een voogdijzaak tegen zijn ex-vrouw. Hij heeft momenteel voor onbepaalde tijd de volledige voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen