Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drinkende Lindsay Lohan raapt zichzelf bijeen

Shownieuws

Lindsay Lohan mag dan op oudejaarsavond een flinke slok champagne hebben genomen, het filmsterretje is geenszins terug aan de drank. Dat stelt haar advocaat.

Lindsay Lohan mag dan op oudejaarsavond een flinke slok champagne hebben genomen, het filmsterretje is geenszins terug aan de drank. Dat stelde haar advocaat donderdag in een verklaring.

De 21-jarige actrice kwam eerder deze week in opspraak toen een videofilmpje opdook waarop te zien is dat ze een grote fles champagne aan haar lippen zet. "Nadat ze een fles champagne kreeg aangereikt terwijl ze op oudejaarsavond op de dansvloer stond in Italië en er een slok van nam, is het goede nieuws dat Lindsay er onmiddellijk mee stopte en zichzelf weer bijeenraapte", weet de advocaat.

Lohan was op het Italiaanse eiland Capri om een prijs in ontvangst te nemen op het Capri Hollywood International Film Festival. Ze kreeg de onderscheiding voor haar volledige oeuvre, waaronder rollen in films als 'Bobby' en 'Georgia rule'.

Haar uitbundige gedrag in Italië deed al eerder de tongen rollen. Toen foto's opdoken waarop te zien was hoe Lohan speeksel uitwisselde met verschillende Italiaanse jongens, werd al snel geconcludeerd dat de socialite was vervallen in haar gebruikelijke losbandige gedrag.

De actrice bracht vorig jaar tot tweemaal toe lange tijd door in een afkickkliniek. De politie betrapte haar eveneens twee keer op rijden onder invloed van alcohol. Beide malen werd cocaïne aangetroffen in haar wagen. In augustus bekende ze schuld aan rijden onder invloed, waarvoor ze in november 84 minuten in de gevangenis zat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen