Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advocaten Britney Spears willen stoppen

Shownieuws

De advocaten die Britney Spears vertegenwoordigen in haar voogdijzaak willen ermee stoppen. Ze hebben woensdag een verzoek hiertoe ingediend bij de rechtbank.

(Novum/AP) - De advocaten die Britney Spears vertegenwoordigen in haar voogdijzaak willen ermee stoppen. De advocatenfirma Trope and Trope heeft woensdag een verzoek ingediend bij de rechtbank om te worden ontheven uit de zaak.

Volgens de rechtbankdocumenten, waarop de showbizzsite CelebTV.com de hand heeft weten te leggen, claimen de advocaten dat hun communicatie met Spears volledig is 'vastgelopen'. Hierdoor zou het 'onmogelijk' zijn geworden haar nog langer te vertegenwoordigen.

De 26-jarige gevallen popprinses en haar ex-man Kevin Federline zijn al maanden verwikkeld in de voogdijzaak over hun zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1). Op dit moment heeft Federline de voogdij over de twee jongetjes, omdat Britney deze volgens de rechter niet aankan. Op 23 januari is er een nieuwe zitting in de voogdijzaak.

Volgens de entertainmentwebsite TMZ kwam Brit woensdag weer niet opdagen voor een verhoor door de advocaten van haar ex-man. Een paar weken geleden kwam ze ook al niet getuigen omdat ze ziek zou zijn. Een cameraploeg legde echter vast hoe de zangeres later die dag tot in de late uurtjes door Los Angeles reed in haar witte sportwagen en vrolijk met fotografen babbelde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen