Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Robin Thicke wordt vader'

Shownieuws

Paula Patton, de vrouw van r&b-zanger Robin Thicke, is op de foto gezet met een buik die duidt op een zwangerschap. Geruchten hierover deden al langer de ronde.

De vrouw van r&b-zanger Robin Thicke is op oudejaarsavond in Las Vegas op de gevoelige plaat vastgelegd met een buik die alleen maar kan wijzen op een zwangerschap. Entertainmentblogger Perez Hilton plaatste de foto van het stel en feliciteert hen met de op komst zijnde baby.

De geruchten over een zwangerschap deden in september al de ronde toen actrice Paula Patton tijdens de MTV Video Music Awards met een klein buikje werd gesignaleerd. Thicke en Patton houden vooralsnog de kaken stijf op elkaar over de vermeende zwangerschap. Het zou hun eerste kind zijn.

De 30-jarige Thicke is de zoon van Growing Pains-acteur Alan Thicke en bestijgt op het moment de hitlijsten met de single 'Follow my lead', samen met rapper 50 Cent. In 2002 had hij een hit met 'When I get you alone'. Hoewel alles nu voor de wind lijkt te gaan voor de zanger annuleerde hij in november zijn tournee. Op last van zijn artsen moet hij absolute stemrust houden.

Robin Thicke is vier jaar getrouwd met Paula Patton, die vooral bekend is van haar rol naast Denzel Washington in de sciencefictionfilm 'Deja vu'. Momenteel werkt ze aan het project 'Push', een film met rocker Lenny Kravitz. Het is onbekend of de zwangerschap van Patton problemen oplevert voor de opnamen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen