Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hartoperatie voor Paul McCartney

Shownieuws

Paul McCartney is in de herfst aan zijn hart geopereerd. De voormalige Beatle onderging een angioplastiek in een Londense privékliniek, zo meldt The Sun.

Paul McCartney is aan zijn hart geopereerd. De voormalige Beatle onderging in een Londense privékliniek een angioplastiek, een ingreep waarbij vernauwde slagaders worden verwijd. Dat heeft zijn woordvoerder bevestigd tegenover de Britse krant The Sun.

Volgens de woordvoerder vond de ingreep al in de herfst plaats. De 65-jarige Brit herstelde snel en stond op oudejaarsavond alweer op de planken om in een BBC-programma een duet te zingen met Kylie Minogue.

McCartney's hart moet nu ook de mogelijk stressvolle periode aankunnen die er voor hem aankomt. Eind deze maand wordt in hoger beroep uitgemaakt op welk deel van het fortuin van Paul zijn ex-vrouw Heather Mills recht heeft. Naar verluidt ligt het bedrag dat McCartney moet neertellen tussen de 29 en 72 miljoen euro. De scheiding kan de duurste uit de Britse geschiedenis worden. Het vermogen van McCartney wordt geschat op ruim een miljard euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen