Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fotografe op de vuist met lijfwacht kroonprins

Shownieuws

Een vrouwelijke fotograaf is in Argentinië op de vuist gegaan met een lijfwacht van Willem-Alexander en Máxima. Dat gebeurde bij een ziekenhuis.

Een vrouwelijke fotograaf is in Argentinië op de vuist gegaan met een lijfwacht van kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima. Dat is te zien op een filmpje op YouTube.

In het filmpje is te zien hoe een groep fotografen bij de uitgang van een ziekenhuis in Bariloche staat te wachten op het prinselijk paar, dat met hun jongste dochter Ariane een dokter had bezocht. Het meisje heeft een lichte ontsteking aan haar luchtwegen, maar maakt het inmiddels goed, zo meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

Toen de auto met het opgeluchte prinselijk paar het ziekenhuis wilde verlaten, sprongen de paparazzi voor de auto. De Argentijnse fotografe Alejandra Bartoliche werd weggerukt door een lijfwacht, die haar vasthield tot de auto was weggereden. De vrouw schreeuwde moord en brand en toen de man haar losliet ging ze hem te lijf. Na een korte schermutseling stapten ook de twee bodyguards in een gereedstaande auto en vertrokken. De RVD heeft geen commentaar op het gebeurde bij het ziekenhuis.

Prins Willem-Alexander, prinses Máxima en hun drie dochters Amalia (4), Alexia (2) en Ariane (acht maanden) hebben in Argentinië kerst en oud en nieuw gevierd en zouden nog tot half januari in het geboorteland van Máxima blijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen