Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddie Murphy getrouwd op nieuwjaarsdag

Shownieuws

Eddie Murphy is op nieuwjaarsdag getrouwd met zijn vriendin Tracey Edmonds. Op een privé-eiland bij Bora Bora gaven ze elkaar het jawoord.

Eddie Murphy is op nieuwjaarsdag getrouwd met zijn vriendin Tracey Edmonds. In aanwezigheid van 25 familieleden en goede vrienden gaven ze elkaar het jawoord op een privé-eiland nabij Bora Bora in de Stille Oceaan. Dat heeft de woordvoerder van Murphy bevestigd tegenover het Amerikaanse blad People.

Op de klanken van het liedje 'Makings of you' van Gladys Knight schreed Edmonds op haar blote voeten over het gangpad van de trouwlocatie op het strand. Na de ceremonie genoten de gasten van een diner om vervolgens tot in de kleine uurtjes te dansen op de muziek van dj Darin Ebron uit Los Angeles.

De 46-jarige Murphy en de 40-jarige Edmonds leerden elkaar in oktober 2006 kennen en verloofden zich in juli vorig jaar. Edmonds was eerder getrouwd met r&b-zanger Babyface. Murphy scheidde vorig jaar van Nicole Mitchell. Met haar was hij twaalf jaar samen en kreeg hij vijf kinderen.

Een zesde kind van Murphy werd op 3 april geboren: Angel Iris. De moeder van het meisje is Melanie Brown van de Spice Girls. Murphy ontkende aanvankelijk dat de baby van hem was, maar een DNA-test wees uit dat hij wel degelijk de vader is. Murphy en Brown hadden vorig jaar een korte affaire. In juni trouwde de zangeres met haar nieuwe vriend Steven Belafonte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen