Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw regeert tijdens oud & nieuw

Shownieuws

Paul de Leeuw heeft tijdens de jaarwisseling de slag om de kijkcijfers gewonnen. Hij trok ruim 2,2 miljoen kijkers met 'Mooi weer in 2008 De Leeuw'.

Paul de Leeuw heeft tijdens de jaarwisseling de slag om de kijkcijfers gewonnen. De presentator wist met zijn show 'Mooi weer in 2008 De Leeuw' op Nederland 1 ruim 2,2 miljoen kijkers te trekken, dat daarmee het best bekeken programma van oudejaarsavond was. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Ook Jan-Jaap van der Wal deed het goed. Zijn oudejaarsconference, ook op Nederland 1, trok ruim twee miljoen kijkers en belandde na Paul de Leeuw op de tweede plaats van best bekeken programma's van 31 december.

De Top 2000 A Go Go, dat werd gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk op Nederland 3, wist ruim een miljoen kijkers te boeien. Gordon trok met de Oudejaarsloterij Singing Bee op RTL 4 858 duizend kijkers. De show werd voorafgegaan door de André van Duin Show, die ruim een miljoen kijkers trok.

De registratie van de Stout en Nieuw-concerten van Gerard Joling op SBS 6 trok 416 duizend kijkers. Guido Weijers hield met zijn oudejaarsconference op SBS 6 973 duizend kijkers aan de buis gekluisterd en verloor daarmee de strijd om de kijkcijfers van collega-cabaretier Jan-Jaap van der Wal.

Doordat Weijers net onder de miljoen kijkers bleef steken, mag hij wel zijn donkere lokken behouden. De 30-jarige grappenmaker ging met Radio Veronica-dj Patrick Kicken een weddenschap aan waarbij hij, als hij meer dan een miljoen kijkers zou trekken, zijn hoofd zou kaalscheren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen