Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Astroloog verwacht nieuwe liefde voor Britney

Shownieuws

Britney Spears zal pas eind dit jaar een nieuwe liefde tegen het lijf lopen. Dat voorspelt astroloog Susan Miller in het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine.

Britney Spears moet nog even geduld hebben. Pas eind dit jaar zal de geplaagde zangeres een nieuwe liefde tegen het lijf lopen, voorspelt astroloog Susan Miller in het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine.

De mysterieuze man die het hart van de 26-jarige Britney sneller zal laten kloppen, is ongeveer zeven jaar ouder en is 'zeer stabiel, praktisch en verstandig met geld'. Miller, een graag geziene gast in Amerikaanse entertainmentprogramma's, hoort vooralsnog geen trouwklokken luiden. "Britney zal vast nog een keertje de sprong wagen, maar ze is er nu nog niet klaar voor", denkt ze.

Ook financieel gaat het de blondine dit jaar voor de wind. "Haar bankrekenig zal exploderen in de tweede helft van het jaar", voorspelt de astroloog, die een succesvol nieuw album van Britney in de sterren ziet. Ook zal Britney weer dichter naar haar 16-jarige zusje Jamie Lynn groeien, die onlangs bekendmaakte dat ze zwanger is.

De zwangerschap zal de carrière van Jamie Lynn geen windeieren leggen. "Ze gaat een bliksemachtige carrière maken", voorziet Miller. Volgens de astroloog keert de tiener niet terug naar de jeugdzender Nickelodeon, waar ze nu te zien is in de serie Zoey 101. Jamie Lynn zou een mooie loopbaan in de muziek te wachten staan. Begin dit jaar zou ze al een handtekening zetten onder een platencontract.

Miller verwacht dat de baby, die vriendje Casey Aldridge verwekte bij het eens zo brave zusje van Britney, al in april geboren wordt, twee maanden vroeger dan verwacht. Ook bij Jamie Lynn hangt er nog geen huwelijk in de lucht. "Als de twee in het huwelijksbootje stappen, zal het pas in oktober zijn", zo las Miller in de sterren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen