Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heroes-sterren groeien naar elkaar toe

Shownieuws

Milo Ventimiglia en Hayden Panettiere groeien steeds meer naar elkaar toe. "Hayden vertelt iedereen dat Milo haar vriendje is", verklapt een kennis aan People.

Milo Ventimiglia en Hayden Panettiere groeien steeds meer naar elkaar toe. "Hayden vertelt aan iedereen dat Milo haar vriendje is", verklapt een vriend van de familie aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze is heel trots."

De geruchten over een relatie tussen de 18-jarige Panettiere en de 30-jarige Ventimiglia, die elkaar op de set van de tv-serie Heroes leerden kennen, doen al sinds september de ronde. De twee tortelduifjes houden de kaken stijf op elkaar, maar lijken zich niet meer druk te maken over de roddels. Ze bezoeken samen publieke evenementen en knuffelen elkaar openlijk.

De donkerharige acteur is inmiddels aan de hele familie Panettiere voorgesteld. "De moeder van Hayden is gek op Milo", vertelt de kennis. "Ze vindt hem een schatje." De tortelduifjes hebben de donkere dagen voor kerst in New York doorgebracht, waar Milo ook de opa en oma van zijn jonge vriendin heeft ontmoet. "Hij kan het goed vinden met de familie. Hij is ook goede maatjes met het kleine broertje van Hayden."

De generatiekloof lijkt het stelletje niet te deren. "Op het eerste gezicht merk je niet dat er een groot leeftijdsverschil is tussen de twee, pas later valt het op", vertelt de kennis. "Hij is wat serieuzer en zij is nog erg speels en meisjesachtig."

Milo Ventimiglia lijkt een zwak te hebben voor zijn tegenspeelsters. Hij was drieënhalf jaar samen met de 26-jarige Alexis Bledel, die hij leerde kennen op de set van de tv-serie Gilmore Girls.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen