Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bearforce 1 heeft grootse plannen voor 2008

Shownieuws

Bearforce 1 heeft grootse plannen. "We willen alles nog groter en beter dan in 2007", vertelt de Nederlandse homoband. De liefste wens is een nummer 1-hit.

Bearforce 1 heeft grootse plannen voor het nieuwe jaar. "We willen alles nog groter en beter dan in 2007", vertelt de Nederlandse homoband. De liefste wens voor het nieuwe jaar is een nummer 1-hit, 'waar ook ter wereld'.

Ook zouden de 'beren' graag nog eens het podium delen met Annie Lennox. "We hebben haar ontmoet toen we in Amerika waren en we vonden haar geweldig", jubelen de groepsleden, die in oktober een promotietournee door Amerika afrondden. "Kylie is ook leuk en, oké, met Madonna willen we ook wel eens iets doen. We gaan niet voor minder", lacht het stel.

De berenband heeft niet stilgezeten de afgelopen tijd. "We werken aan een album en in februari komt onze nieuwe single uit", vertelt Yuri. Hoe het nummer heet is nog 'top secret'. Bij de single is ook weer een videoclip gemaakt. "Een hele leuke clip met een echte 'twist' en dat is een hint", verklapt Robert.

Bearforce 1, bestaande uit Yuri, Robert, Peter, Ian en 'reservebeer' Eddi, werd vooral bekend via YouTube, waar de videoclip van de gelijknamige single ruim 1,3 miljoen keer bekeken werd. De tweede single, 'Christmas is here', kreeg meer dan een half miljoen keer 'hits' op de videosite en bereikte de zevende plaats in de Single Top 100.

De band, een bedenksel van acteur en presentator Roeland Fernhout, tekende onlangs een platencontract in Groot-Brittannië, Japan en op de Filippijnen. Ook staan er in het nieuwe jaar optredens gepland in Duitsland en in Australië.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen